Over QRC

Bij QRC weten we dat de mens binnen ICT het verschil kan maken. Daarom is het belangrijk de juiste match te vinden.

Waar wij in geloven

ICT moet waarde toevoegen voor organisaties, ervoor zorgen dat medewerkers hun taken sneller en beter kunnen uitvoeren, en processen efficiënter maken. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar hiervoor heeft u de juiste mensen nodig. QRC helpt u dit te bereiken. QRC staat als ICT-partner naast u en zorgt ervoor dat de juiste match tot stand komt.

Passie

Bij QRC gaan we nét even dat stapje verder, want wij hebben passie voor onze klanten en kandidaten. Wij bouwen continue aan een duurzaam netwerk. Voor ons is betrokkenheid en klantgericht te werk gaan vanzelfsprekend. Bij QRC zijn we flexibel en is elke klant voor ons even belangrijk en zijn we pas tevreden op het moment dat u dat ook bent. Het inhuren van de juiste mensen is voor veel organisaties vaak een grote uitdaging. Snelheid is vaak gebaat en tegenwoordig is alleen kennis en ervaring niet meer voldoende.

De juiste match met de cultuur van de organisatie is vaak minstens zo belangrijk om succesvol een tijdelijke positie in te vullen of een project goed af te ronden. Wij selecteren onze mensen daarom niet alleen op pure kwalificaties, maar wij kijken ook of de persoon over de juiste drive, persoonlijkheid en communicatieve skills beschikt die aansluiten bij het DNA van de organisatie. Uw project is dan ook ons project en we zorgen voor de juiste persoon op de juiste plek.

Team Overheid

Met vele jaren branche ervaring en een club technisch specialisten om trots op te zijn vormt team overheid een sterke uitvalbasis voor (overheids) klanten die een leverancier zoeken die hun business begrijpt. Overheid is dynamisch, ontwikkelt, biedt uitdaging en vraagt een aanpak die op maat gesneden is. Met deze speerpunten kan QRC zichzelf goed meten en is mede hierdoor een vaste partner in het vinden van de juiste match voor u.

Wilt u meer te weten komen over ons team, heeft u uitdaging met de bezetting of wilt u gewoon gezellig eens een dagje Covid-Proof gebruik maken van één van onze werkplekken in Zwolle? Bel dan naar 06-39716223 of mail naar s.lantman@qrc.nl.